Kycklingfilé med fransk senap och grönpeppar

Kycklingfilé med fransk senap och  grönpeppar
4 port

4 kycklingfileér

salt

svartpeppar

1 ½ msk grovstött grönpeppar

2 msk Mrs Chengs soja

3 dl creme fraiche

2 msk fransk senap

Stek kycklingfileérna, salta och peppra. Lägg över i smord ugnsfast form. Smält smör och fräs grönpepparen i det. Rör ner resten av ingredienserna till såsen. Låt den puttra några minuter.

Häll sedan såsen över kycklingen. Kör i ugn på 200 grader i ca 15 minuter.

 

Servera tillsammans med fiberpasta, matkorn eller bulgur och salladsbuffé



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0