Hawaiigryta med jasminris

Ursäkta den dåliga bilden....skärpan försvann totalt!

Hawaiigryta

4 pers

400-500 g nötfärs

8 skivor rökt skinka

2 gula lökar

6 dl krossade tomater

4 ananasringar i bitar

4 dl hackad paprika

3-4 vitlöksklyftor

4 krm oregano, ev lite till

salt

3-4 krm cayennepeppar, smaka av vad du tål;)

2 dl matlagningsyoghurt

 

Hacka löken och bryn den med färsen och hackad rökt skinka.

Häll i krossade tomater, ananasbitar, paprika, pressad vitlök, kryddor och salt.

Låt puttra under lock i ca 10 minuter.

Tillsätt matyohurt och värm upp utan att koka.

Servera med jasminris som du kokat enligt beskrivning på förpackningen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0