Mjölkchokladpannacotta - nyår

Mjölkchokladpannacotta med fruktspett.
6 pers
Lägg 1 1/2 gelantinblad i kallt vatten så det mjuknar.
Hacka 250 g Marabou mjölkchoklad(viktigt! ingen billighetschoklad!!) och lägg i bunke.
Koka upp 5 dl vispgrädde och 1/2 dl mörkt muscvadosocker. Häll det över den hackade chokladen och rör runt tills den smält. Krama ur vattnet ur gelantinbladen och vispa ner dem i chokladsmeten.
Häll genast upp i vackra serveringsglas. Ställ kallt i ca 3 timmar.
 
Trä upp smarriga färgglada frukter på spett. 
Servera till mätta glada människor och dom kommer garanterat bli ännu gladare:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0