Fillimpa

5 dl vetemjöl
2 dl havregryn
2 dl grahamsmjöl
1 msk bikarbonat
1 tsk salt
5 dl filmjölk
1 dl lingonsylt
1/2 dl ljus sirap
1 normalstor grovriven morot
 
Sätt ugnen på 180 grader.
Rör ihop alla torra ingredienser ordentligt i en bunke. 
Tillsätt filmjölk, lingonsylt, sirap och riven morot.
Rör ihop alltsammans och häll upp i två smorda avlånga brödformar.
Grädda i ca 1 timme i nedre delen av ugnen.
Låt dem svalna på galler.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0