Dijonkyckling med apelsin & pasta

(bilden är lånad från coop.se)
Dijonkyckling med apelsin & pasta

4 port
600 g kycklingfileér
4 msk dijonsenapsmör till stekning
saft av 1/2 apelsin
2 1/2 dl matgrädde
S & P
1 röd paprika
1 gul paprika
1 purjolök
paprikapulver
 
färsk tagliatelle
 
Gnid in kycklingen i senapen och bryn i smöret. Slå på apelsinsaft och grädde.
Sjud under lock på svag värme i 10-15 minuter.
Strimla paprikor och purjolök.
Koka färsk tagliatelle tillsammans med paprika och purjolök.
Lägg upp direkt på tallrik tillsammans med kyckligen.
Pudra över paprikapulver. NJUT!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0