Mangokyckling med jasminris

Mangokyckling med jasminris 
8 vuxenport

 

8 kycklingfileér brynes och läggs över i gryta.

Kokas 15 minuter tillsammans med

4 dl vatten

2 köttbuljongtärningar

3 msk soya

1-3 tsk sambal oelek (om man inte är van stark mat så minska mängden till hälften)

Hit kan man förbereda dan före om man vill.

 

Värm grytan ca 5 min(om du förberett), eller om du gör allt i ett svep, så rör du ner

3 msk mango chutney

5 dl creme fraiche

lite tärnad mango, färsk el fryst

och låt gå varmt innan servering.

 

Idag blev det jasminris till. Annars är det gott med pressad potatis, det har vi ätit förut till den här rätten:)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0