Kycklinggryta med ärtris

Idag blev det en hitte-på-gryta....igen.
Fräste gul lök och vitlök i smör. I med kycklingfilé som jag skurit i munsbitar. Lät det fräsa ca 5 minuter och så skedade jag i ajvar relish, krossade tomater, hönsbuljong, lite vatten, salt och peppar, bambuskott och lite ketjap manis. Lät det puttra i ca 15 minuter. Hällde på grädde och lät allt bli varmt. Smaka av såklart.
Serverade tillsammans med vanligt ris som jag hällde i lite frysta gröna ärtor i sista kokminuterna.
Blev en helt ok rätt på en måndag:) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0