Fiskbullar med sting


Fiskbullar med sting ca 6 vuxenportioner
850 g fiskbullar i buljong1  hackad gul lök1 tsk curry2 msk smör1 stort hackat äpple1 tärnad röd paprika3 msk vetemjöl1 1/2 dl fiskbuljong4 dl mjölk1 tsk salt
Fräs lök och curry i smöret. Tillsätt äpplet och paprikan. Fräs allt under omrörning.Strö över mjölet. Späd med buljong och mjölk. Koka upp och koka på svag värme i ca 5 minuter.Smaksätt med salt. Blanda ner fiskbullarna, rör om och värm.Servera med kokt potatis och grönsaker.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0