Fläskkarrégryta med Timjan och Haricot Verts

Salladen klar till dagens buffé på jobbet.
Dagens presentation oxå klar:)
Serverade med kokt potatis.
Supergod smak med enkla ingredienser! Svårare än så behöver det inte vara att "laga mat från grunden".
Jag har funderat lite på just det uttrycket: att laga mat från grunden.

Idag låter det så märkvärdigt tycker jag när man pratar om det överallt. Fast när man tänker efter så är det ju det som är det vanliga, vardagliga. Egentligen. Eller hur?!
Råvaror som tillagas och serveras, konstigare än så är det inte.
Det är ju "det andra", färdigmaten, halvfabrikaten som är konstigt.... det tycker jag iallafall.
Visst är det bra att det finns, men om man tappat bort tiden för att laga mat "från grunden" så kanske man måste omvärdera och prioritera annorlunda. OM man är intresserad av att äta hyfsat bra mat. OM man vill veta vad man stoppar i kroppen. 
Det här rätten tex var jättegod, nyttig och tar inte ens en halvtimme att tillaga....från grunden;)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0