Sweetchililax med couscous

Sweetchililax med couscous 
6 pers - som Hoversjöfamiljen:)
8 laxbitar 
1-2 dl sweet chilisås
1 tsk salt
Mojjsa runt laxbitarna i sweetchili och salt en liten stund innan tillagning, medan du väntar på att ugnen skall bli varm tex. Hetta upp ugnen till 175 grader.
Lägg den marinerade fisken på bakplåtspapper på plåt och kör i ugnen tills den är genomstekt.
Koka upp vatten och gör couscous enligt förpackningens instruktioner.
Blanda lite sweetchilisås med turkisk yoghurt och en gnutta salt.
Lite krispiga morotsstavar till. Mums!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0