Italiensk Fläskfilé

Italiensk fläskfilé 
4 port
600-700 g fläskfilé
salt
peppar
1 hackad gul lök
150 g små champinjoner i halvor
2  pressade vitlöksklyftor
1/2 dl röd pesto
1 dl svarta oliver
6 avrunna soltorkade tomater i olja
3 dl creme fraiche
2 msk vatten
finklippt färsk basilika
500 g tagliatelle
Skär fläskfilén och stek skivorna så de får färg. Salta och peppra. Ställ filén åt sidan.
Stek lök, vitlök och champinjoner i pannan. Tillsätt pesto , avrunna oliver, soltorkade tomater och CF. Låt såsen koka ihop ca 5 minuter. Tillsätt fläskfilén och låt den koka med i 5 minuter, så den blir genomstekt.
Späd med lite vatten och strö över lite färsk basilika.
Koka tagliatelle enligt förpackningen och servera till.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0