Ugnsbakad lax med färskost

Ugnsbakad lax med färskost 
6 pers a la Hoversjös
2 x 4-p laxfilé
salt
peppar
1 brk naturell färskost
2-3 msk dill
2-3 msk persilja
3 dl grovriven Prästost
Lägg laxen i smord ugnsform. Salt och peppra.
Blanda ihop färskost, örter och riven ost och bred på laxen.
Koka potatismos och lägg på sidorna.
Kör i ugn i ca 15 minuter på 200 grader. 
Väldigt gott blev det!
Gjorde Pettsons enkla vitkålssallad och en kålsallad med krossad ananas, mandariner på burk + spad och tranbär och serverade till.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0