Grill, grill, grill

Jamen, med sånt vackert väder så måste man ju grilla:)
Den här kvällen blev det test av en ny potatissallad. RECEPT
Voila!
Vackert.
Smaken blev för stark tyckte vi, så ett tips för att inte jalapenosmaken skall ta över allt det andra, är att kanske ta hälften.
Chimichurri har jag aldrig testat men det var jättegott!
Ser ut som ett mojjsengojjs, men det blev supersmarr på laxen!

Ajvarkyckling med Tagliatelle

Ajvarkyckling med Tagliatelle åt vi till middag idag. Receptet är "gammalt" och det hittar ni här!
Jag använde riven parmesan istället för vanlig riven ost och det blev supersmarrigt!

Laxpaj

Laxpaj 
125 g smör
1 dl grahamsmjöl
2 dl vetemjöl
2-3 msk vatten
Blanda allt i matberedare till en "klump" och tryck sedan ut den i en pajform.
Förgrädda i 10 minuter på 200 grader.
Hacka 1/2 purjolök och lägg i botten på det förgräddade pajskalet.
Lägg i laxskivor, kallrökt el gravad.
Blanda 3 dl mjölk, 3 ägg och krydda med lite salt och peppar.
Häll det över laxen och kör i ugn i 15-20 minuter. Bara så att stanningen "stannar".
Servera med grönsaker och ev lite sås på creme fraiche och sweet chili.

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0