Ananaspaj

Ananaspaj 
6 port
150 g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda smör, socker, mjöl och bakpulver i matberedare. Tryck ut degen i en pajform.
1 ägg
2 dl creme fraiche
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
500 g krossad ananas
Rör ihop ägg, CF, socker och vaniljsocker med avrunnen krossad ananas.
Hälll fyllningen i pajformen och grädda mitt i ugnen ca 40 minuter.
 
Servera avsvalnad tillsammans med vaniljglass el vispad grädde.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0