Köttkorv med Rotmos

Rotmos

4 port

 

400 g potatis

2 morötter

½ kålrot

1 dl mjölk

1 dl rotsaksavkok (känn av med konsistens om det behövs mer eller mindre)

salt

peppar

lite flytande smör

lite muskotnöt

Skär rotsakerna i kuber och koka mjuka i lättsaltat vatten. Mixa med mixerstav eller med elvisp och tillsätt mjölk och rotsaksavkok till lagom konsistens. Krydda med salt, peppar, smör och lite muskot.

Köp en god köttkorv och värm enligt förpackningen. Senap till förstås eller om ni har senapscreme kvar från i måndags så är ju det jättegott!

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0