Apelsindessert

Det här är en väldans så enkel men fräsch och god efterrätt. Det trixigaste är att gröpa ur allt kött ur apelsinerna.
Skär av en pyttebit i botten så att apelsinen kan stå stadigt, men skär inte så det blir hål!
Skär av en större bit upptill och gröp med sked ur så mycket av innehållet som går.
Sådär, ett gäng fina efterrättsskålar:)
Lyssna här på en glad låt!
Ta saft från apelsinerna och blanda med vanlig god vaniljglass. Jag brukar köra med visp så det blir riktigt blandat. Ös sedan i fullt med glassblandning i skalen.
Garnera lite med strössel och ställ i frysen för att stelna. 
Efter några timmar är de färdiga att smarra!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0