Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.
Om mig
Jag som skriver här heter Tina och jobbar tillvardags på ett föräldrakooperativ som heter Guldkusten. Där lagar jag mat till 20 små barn och personal. Mitt tänk där är att maten såklart skall vara god och lagad från grunden, men den skall också vara varierad, enkel och så ekologisk som möjligt. Jag går mycket på magkänslan när jag väljer maträtter. Låter ingredienserna goda så blir oftast den färdiga maträtten god.
Samma tanke och känsla försöker jag ha hemma tillsammans med min familj.
Men "även solen har sina fläckar" brukar man väl säga.. Med det menar jag att man skall inte ha dåligt samvete när man ibland använder halvfabrikat eller köper färdig "skräpmat" pga tidsbrist eller brist på ork eller bara för att det faktiskt är gott med en köpepizza.
Det viktiga är väl att man mestadels försöker göra bra val i sin matlagning.
Jag har nu fått frågan om att dela med mig inspiration till 100% Östersunds läsare och det känns som en spännande utmaning. Många av recepten har jag fått till mig av vänner, släkt, andras matbloggar eller kokböcker.
Så håll tillgodo kära läsare!