LAT-MAT

Den här veckan jobbar jag ju med en bröllopscatering. Då är snabbmat eller latmat perfekt:)
Idag värmde vi potatisgratäng från påse(som jag blandade i riven ost, chiliflakes, timjan i), och färdiga kycklingspett i ugnen. Blandade en enkel sallad och rädisor från fina grannen, AnnaBrita:)
Jättegott, snabbt och enkelt.
Jag är ju visserligen kock och då kanske man borde lägga tid och omsorg på sin matlagning...alltid. Men jag vet inte, jag faller nog ur ramen isåfall för genvägar i vardagen för att få allt att klaffa är för mig en nödvändighet.
Vad säger ni?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0