Kycklinggryta med salami & Storsjö Svart

(bild kommer)
Kycklinggryta med salami & Storsjö Svart
 

400 g kycklingfilé

200 g salami i bit

100 g rotselleri

500 g potatis

1 gul lök (150 g)

400 g krossade tomater (1 burk)

2 dl vispgrädde

50-100 g Storsjö Svart - ost

Smör till stekning

Salt

Svartpeppar

 

Grovhacka gul lök och grovriv osten.

Skär salami i 1 cm kuber och kyckling i 1 cm skivor.

Fräs smöret i en stekgryta med rotselleri, lök och potatis i ca 5-6 minuter.

Salta och peppra över och lägg i salami och kyckling.

Rör om och låt fräsa några minuter till.

Tillsätt tomat och grädde och låt småkoka ca 20 minuter, rör om då och då.

Stäng av plattan och rör ner osten.

Smaka av för ev. mer kryddning.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0