Mangokyckling

Här har jag inga mängder så ni får köra "på känn":)
Stek hackad lök och färska skurna champinjoner i smör i stekpanna.
Ta upp dem och stek kyckling i bitar. Salta och peppra. Ta upp kycklingen.
Vipsa ur pannan med kycklingfond och grädde. Strö över brun Maizena och rör ner Mango Chutney. 
Lägg tillbaka kyckling och svamp/lökblandningen och låt puttra tills kycklingen är genomstekt.
Vid servering så strö gärna över hackad persilja för att få lite färg.
(den här skall packas i låda för att tas med till fjällen så dekorationen får vänta..)
Servera med valfritt tillbehör. Sallad, ris, couscous, bulgur, matvete, pasta......


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0