Vit Fisk med frasigt täcke, Majo-Verte & Rotsaksmos

Jag älskar Emma & Anette och deras sätt att förmedla sin kokkonst! Köpte den här kokboken på bokrean och dagens middagstips kommer från den. 
Vit Fisk med frasigt täcke, Majo-Verte & Rotsaksmos
Som de också skriver så är det lite olika vilken sorts fisk som bör användas. MSC- märkt är väl en bra riktining i att välja, eller ännu hellre KRAV-märkt.
Väldigt god sås. Jag hade tyvärr ingen fisksås hemma utan jag pressade i litelite vitlök. Och en rejäl näve babyspenat.
En fantastiskt god middag är serverad! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0