Fläskfilégryta med vitlöksost

Fläskfilégryta med vitlöksost
4 port
500 g fläskfilé el fläskytterfilé
1 1/2 brk Cantadou vitlöksost
3 dl matgrädde
2 finhackade schalottenlökar
1-2 msk soja
100 g soltorkade tomater i strimlor
1 brk syltlök
1 msk kalvfond
S & P
lite matlagningsvin
oliver
cashewnötter
Strimla och bryn köttet. Fräs löken i smör.
Värm upp grädde och lägg i osten. Blanda ner tomaterna. Smaksätt och låt sjuda några minuter.
Lägg ner köttet, oliver och lite cashewnötter och låt allt gå varmt.
Servera med jasminris, grönsallad och extra nötter.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0