Lax på menyn idag

Idag så la jag lax i en smord ugnsform med salt & peppar på.
Vispade ihop vitlöksost (färskost) med lite vitlöksdipp (creme fraiche) som vi hade över sen helgen.
Bredde det på laxen och in i ugn på strax under 200 grader till laxen var klar.
Måns önskade potatismos till så det blev till att koka perer, pressa i potatispressen för att slippa klumpar, vispa ihop med smör och varm mjölk till bra konsistens.
Kryddade moset med S & VP, muskotnöt och en gnutta socker.
Krispig sallad till:)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0