Provencalska fyllda tomater med ris

Provencalska fyllda tomater med ris
4 pers
Har inga mängder här så ni får prova er fram. Tror dock att det räcker med 400 g färs + resten. Jag lagar ju till 26 pers så det blir lite annat:)
 
4-8 bifftomater - skär av den övre delen, ta ur inkråm. Spara inkråmet i en bunke.
Blanda ner:
köttfärs, 400 g till 1 isterband
isterband
pressad vitlök
salt
vitpeppar
färsk basilika
Blanda ihop allt till en jämn smet. Fördela fyllningen i tomaterna och ställ tätt i form.
Kör dem i ugn ca 30 minuter på 200 grader. 
Servera med ris och sallad.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0