Fiskfilé i sås med tomat, persilja och kokt potatis

Fiskfilé i sås med tomat, persilja och kokt potatis

4 pers

500-600 g vit fisk halvtinad, delad i bitar

3-4 tomater

1 rödlök

1 msk smör

2 msk pressad citron

1 tsk salt

1 krm svartpeppar

ca 1 sl hackad persilja

2 dl creme fraiche

ev ½ dl vatten

 

Skålla och skala tomaterna, skär dem i tärningar.

Skala och hacka löken.

Fräs löken i fettet,gärna i en låg kastrull. Tillsätt det mesta av tomaterna, pressad citron, salt, peppar, hälften av persiljan och creme fraiche. Koka såsen några minuter.

Lägg i fisken och sjud som ovan, späd ev med vatten.

Garnera med resten av tomaterna och persiljan.

Servera med kokt potatis och lättkokta grönsaker.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0