Bacon- & Spenatpasta

4 port

1 påse lättstuvad spenat - tinad

1 finhackad gul lök

smör

2 pressade vitlöksklyftor

1 dl mjölk

1 1/2 dl creme fraiche

1-2 pkt knaperstekt bacon

S & P

riven muskotnöt

400 g valfri pasta

 

Koka upp vatten till pastan i vattenkokare.

 

Knaperstek bacon i bitar och håll varmt.

Mjukstek lök och vitlök i smöret.

När löken är mjuk och mild tillsätts resten av ingredienserna. 

 

Häll i vattnet och pastan i en stor kastrull.

Tillsätt ett par tsk salt och koka den enligt tid på förpackningen medan såsen puttrar.

Häll av vattnet av pastan och smaka av såsen med S & P och riven muskot.

Servera var för sig eller ihopblandat.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0