Svamp- & Köttpasta

Här har jag inga mängder så ni får göra "på  känsla";)
Koka valfri pasta.
Skölj ruccolasallad och slunga torr.
Fräs kantareller och hackad gul lök i smör. Håll det varmt medan du steker strimlad fläskfilé el fläskytterfilé, krydda med salt och peppar.
Blanda ihop kött med svamp och lök.
Smält smör i stekpannan och pressa i vitlök, salt och peppar. 
Blanda ihop färdigkokt pasta med kött och svampröra, ruccola. Häll vitlökssmöret över allt och rör om.
Servera direkt.
 
Receptet har jag fått av Marie.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0