Fisksoppa

Fisksoppa

6 port

 

1 gul lök

1/2 purjolök

smör till stekning

1 squash

2 pkt vit fisk

5 dl fiskbuljong

5 dl creme fraiche

2 dl grädde

1 1/2 tsk salt

3 msk tomatpuré

2 tsk paprikapulver

några varv med pepparkvarnen

2 tomater

 

Fräs hackad kök och purjolök mjuk i smör, häll i tärnad squash efter någon minut.

Häll på fiskbuljong, gärna egen god, CF och grädde. Krydda med salt, peppar, parpikapulver pch tomatpuré.

Lägg i fisken och låt puttra i ca 7 minuter tills fisken är klar.

Servera med gott bröd till.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0