Rökt Makrill på kavring

Rökt Makrill på kavring

4 msk Cantadou vitlöksost

2 msk majonäs

2 msk creme fraiche

2 msk hackad gräslök

2 msk hackad dill

2 tsk citronsaft

4 skivor kantskuren Kavring

2-3 rökta makrillar, beroende på storlek

sallad

Bena ur fisken och dela i mindre bitar. Spara någon större bit för att dekorera med. Blanda allt utom sallad till en röra. Krydda ev med salt och svartpeppar.

Lägg på sallad på brödet och klicka på av röran. Lägg en liten bit hel fisk på varje bröd och dekorera med gräslöksstrån och citron.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0