Morsdagstorsk med curry & pressad Blå congo

Morsdagstorsk med curry & pressad Blå congo (fick dessvärre inte tag på det idag så det blev helt vanlig kokt potatis och det funkar oxå)

 

6 pers

2 krispiga äpplen i små tärningar

2 finhackade gula lökar

4 tsk curry

1 tsk gurkmeja

smör

2 fiskbuljongtärningar

2 ½ dl vatten

5 dl creme fraiche

nymalen svartpeppar

ev salt

 

Bryn lök och äpple mjuka i smöret tillsammans med curry och gurkmeja.

Tillsätt vatten, buljongtärningar och creme fraiche. Låt puttra några minuter.

Lägg i fisken och puttra ytterligare 5-7 minuter.

 

Servera tillsammans med kokt pressad Blå congo och en god blandsallad.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0