Pasta med Kasslersås

Pasta med kasslersås

Gör en Bechamelsås(ca 5-7 port):

100 g smör

1 dl mjöl

1 l mjölk

S & P

Fräs mjölet i smöret tills det är ljusbrunt, tillsätt mjölken lite i taget under omrörning. Låt såsen koka på medelvärme under omrörning i minst fem minuter(så mjölsmaken försvinner). Smaksätt.

Därefter rev jag i ca 2-3 dl VÄSTERBOTTENOST.

Skär röd paprika och kassler i små bitar och låt gå varm i såsen.

Servera kokt pasta till.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0