Pestolax med tagliatelle

Pestolax med tagliatelle

4 port

600 g lax i bitar

ca 4 dl grädde

1 hackade schalottenlökar el 1 purjolök

2-4 msk pesto

S & P

300 g tagliatelle

 

Fräs löken i djup panna och tillsätt grädden. Koka ihop till ca halva mängden återstår och vänd ner lax och pesto. Salta och peppra efter smak. Koka upp och låt gå tills laxen är klar. Vänd ner den varma nykokta pastan alt. servera den bredvid. Servera med bröd i djupa tallrikar.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0