Spenat- & Fetaostpaj

Spenat- & Fetaostpaj

Pajdeg

125 g smör

3 dl mjöl

2 msk vatten

 

Blanda och förgrädda ca 15-20 min i 200 grader.

 

Lägg 350 g tinad spenat i durkslag och pressa ur vattnet.

 

Stek 2 gula hackade lökar och 2 vitlöksklyftor mjuka.

Blanda ner:

200 g fetaost

1 1/2 dl riven ost

1/2 tsk salt

sv peppar

riven muskotnöt

2 dl grädde

och till slut spenaten.

Låt allt puttra en stund innan ni häller över det i pajskalet. Dekorera med svarta oliver/minitomater.

Grädda i ca 20 minuter el tills allt "stannat".



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0