Torskgryta med vitlökscreme

 

Torskgryta med vitlökscreme

4 port

 

800 g torsk

600 g potatis i tärningar/klyftor

1-2 slantade morötter

1 hackad vitlöksklyfta

1 röd paprika i bitar

1 msk olivolja

1/2 tsk curry

1 tsk salt

500 g krossade tomater

2 msk fiskfond

3 dl vatten

 

Fräs alla grönsaker oljan, krydda med curry,timjan och salt. Tillsätt vatten, fond och tomatkross. Låt koka ca 20 minuter. Skär fisken i biter och koka med i 5-8 minuter.

Klicka på lite Vitlökscreme(creme fraiche, vitlök, S & P) när du lagt upp på tallriken. Servera gärna Foccacia till.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

hundraprocentrecept.blogg.se

Här kommer ni hitta recepten på maten som finns som inspiration i tidningen 100% Östersund.

RSS 2.0